Nemzetközi fordító szolgálat
Telefon +36 1 / 209 6386 Email ils@ils.hu

Munkalehetőség

Keresünk olyan angol anyanyelvi fordítókat, akik magyarról és/vagy németről angolra vállalnak fordítást és igényesek leadott munkáikra. Előnyt jelent fordítástámogató programok ismerete (elsősorban SDL Trados Studio, MemoQ, Across).
Cégünk maximálisan támogatja és rendszeresen informálja fordítóit az újdonságokról, igény szerinti oktatásokat tart, visszajelzéseket ad a végzett munka minőségéről és szükség esetén mindig készen áll segíteni a fordítónak.

Keresünk olyan német anyanyelvi fordítókat, akik magyarról németre vállalnak fordítást műszaki szakterületen és igényesek leadott munkáikra. Előnyt jelent fordítástámogató programok ismerete (elsősorban SDL Trados Studio, MemoQ, Across). Cégünk maximálisan támogatja és rendszeresen informálja fordítóit az újdonságokról, igény szerinti oktatásokat tart, visszajelzéseket ad a végzett munka minőségéről és szükség esetén mindig készen áll segíteni a fordítónak.

Gyakorlott, szakterületekre specializálódott szakfordítókat keresünk. Elvárjuk a jó fogalmazóképességet, a kitűnő nyelvtudást, a határidők betartását és CAT eszközök, különösen a Trados Studio és vagy a MemoQ és vagy az Across használatának ismeretét.

E-mailben várjuk a jelentkezéseket, szakmai önéletrajzzal és referencialistával.

„JÓ STÍLUS NÉLKÜL FORDÍTÁSOD OLYAN LESZ MINT A CSILLOGÁSUKAT VESZTETT ÉS ROSSZUL ÖSSZEILLESZTETT DRÁGAKÖVEK HALMAZA”

Estienne Dolet